Cautare

199 de rezultate pentru "deutch talent" (2.61 secunde)
Am recitit articolul, altfel scris cu talent de o reportera locala. Pe atunci, Constantin Tudor era inspector scolar general si tocmai participase la ceremonia de votare a patriarhului Romaniei.
Cei autentici si cei care au mimat, cu talent, participarea. Sunt cateva varfuri adevarate, care intr-un moment in care soarta a ceea ce avea sa se numeasca Revolutie nu era nici pe departe hotarata, n-au stat sa puna in calcul ce s-ar intampla daca.
Pasiune sau talent? Cum sa ne urmam vocatia - 16:00 - 17:00 - SALA A - Valentina Barbu - Terapia intregului, modulul I:
Si in aceata situatie dramatica, in care istoria unui oras a fost ingropata sub moloz, un inginer cu talent de constructor si arhitect, pe nume Titus Cristescu, a pus in opera un plan extraordinar:
Totul a plecat de raspunsul meu la un comentariu al unei doamne, pe marginea unui text scris cu talent de Stelica Aragea si publicat pe pagina grupului Calaraseni, sub titlul:
Puteti citi in continuare un articol exceptional, scris cu mult curaj si talent de Patrick Andre de Hillerin, care pune punctul pe i:
Puteti citi in continuare textul integral al eseului, scris cu talent de Giorgiana Radu. Incerc sa pacalesc legile Universului M-asez la masa de scris.
(De fapt, denigrarea marilor valori a constituit dintotdeauna un talent si o preocupare a romanilor. Care a trebuit sa urmeze drumul de la Hobita la atelierul lui Rodin, sau de la Slatina la institutul nemuritorilor Frantei).
(De fapt, denigrarea marilor valori a constituit dintotdeauna un talent si o preocupare a romanilor. Care a trebuit sa urmeze drumul de la Hobita la atelierul lui Rodin, sau de la Slatina la institutul nemuritorilor Frantei).
Te-ai dezvoltat frumos, ai talent ai si conditii, poti sa treci la perfectiune. Si asta am facut. In 2006 am iesit din banala sala de fitness, si am trecut la perfectiune - am creat Cardio Mix.
Totusi, cel mai mare talent si cel mai exploatat este cel legat de iscusinta de a arunca pisica in ograda vecinului.
Daca ar fi avut curatie si talent, putea sa scrie o Evanghelie tot atat de bogata ca a lui Matei.
Dar partidul lui Voiculescu, de fapt Voiculescu, are un talent deosebit de a face operatii pe un partid care seamana cu o jucarie fara principii, o jucarie ghidata doar dupa interesul de a fi la putere.
Numai ca majoritatea publicului scapa din vedere faptul ca acesti asa-numiti „rechini” ai tranzitiei dispun de un caracter puternic si de un talent nativ in domeniul afacerilor dovedit si de tupeul cu care isi apara pozitia si propria persoana in momentul in care sunt nevoiti sa dea piept cu rigorile legii.
Iar cum matusile astea sint putine la numar, nu pot nici ele sa faca prea multe minuni ca bate la ochi, toata familia incepe brusc sa faca afaceri cu un talent nebanuit.
Pina la a citi explicatia studiului, am gasit cumva frustrant clasamentul asta, gindindu-ma ca romanii numai inventivi nu pot fi numiti, insasi supravietuirea in tara asta necesita un oarecare talent, chiar si pentru politicienii care "s-au rezolvat " cum ar veni, uitati-va ce zile grele are Adrian Nastase cu averea lui.
Ai nostri, ca brazii, cu aere de vedete, desi au talent cu carul, se pierd prin patul Laurei Andresan sau prin fumurile din barurile pe care le frecventeaza.
Geoana vrea un partid intinerit, deschis, care sa aduca in lupta electorala ce va urma tinerii de talent de azi.
Avem un talent deosebit de a ne balacari unii pe altii; e de ajuns un singur motiv pentru a declansa voluptatea acuzatiilor reciproce.
Citesc zilnic presa si ma uluieste cum pot unii comentatori (analisti, editorialisti, cum vreti sa le spuneti) sa-si urasca tara cu atata talent si pasiune zi de zi, fara oprire.
google-analytics.com